Cateva jocuri pentru petreceri

24/10/2009 at 11:47 am 35 comentarii

Dupa cum zice si titlul,  v-am pregatit o lista de joculete pentru petrecerile voastre care, cu siguranta, or sa faca atmosfera si ii vor atrage pe toti. Sunt foarte distractive, serios. Daca ati mai jucat si altceva, spuneti-ne si noua:) 

Jocul cu post-it

Cred ca nu asta e numele exact, dar pentru ca nu-l stiu, merge si asa. Nu conteaza numarul de jucatori, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Fiecare jucator isi alege un personaj celebru si ii scrie numele pe un post-it pe care il lipeste pe fruntea vecinului din dreapta. Jocul incepe dupa ce toti au  cate un post-it lipit. Fiecare jucator trebuie sa-si ghiceasca personajul, punandu-le intrebari celorlalti. Se raspunde numai cu „da” si „nu”. Atata timp cat raspunsul e „da”, jucatorul mai are voie sa puna intrebari. La primul „nu”, vine randul urmatorului jucator. Castiga cine descopera primul personajul lui. Sau se joaca pana ramane o singura persoana care nu a ghicit.

Mima

Minim 3 jucatori. Fiecare jucator scrie pe o hartie un nume de film, o expresie, un personaj celebru, sau pur si simplu un cuvant oarecare. Biletelele se amesteca. Primul jucator extrage un biletel si va trebui sa mimeze si sa-i faca pe ceilalti sa ghiceasca. Nu e voie sa se vorbeasca. Se pot stabili insa unele semne de la inceput. Se poate juca si pe perechi.

Nici da, nici nu

Regula jocului: jucatorii nu trebuie sa pronunte „da” sau „nu”. Orice alte cuvinte sunt permise. Se poate stabili un timp, spre exemplu un minut, in care sa nu se pronunte cuvintele interzise. Se alege un jucator care da raspunsul si altul care ii pune intrebari. Exemplu: „nu-i asa ca te cheama Andrei?”. Cine pierde poate primi porunci sau se poate calcula un punctaj.

Killer

Jocul poate dura o noapte sau un weekend intreg. Fiecare jucator completeaza pentru inceput doua hartii. Pe una isi trece numele, iar pe a doua o misiune. Se amesteca hartiile in doua boluri diferite. Fiecare jucator trage pe rand un nume si o misiune (bineinteles, nu spune celorlalti misiunea sa). Toti devin killeri, cu o misiune de indeplinit. Exemplu: Sorin a extras urmatoarele biletele: „Andreea” si „Sa bea un pahar de vin dintr-o inghititura”. Sorin o are ca victima pe Andreea si trebuie s-o convinga sa bea un pahar de vin dintr-o inghititura. Killerul trebuie sa-si „omoare” victima in prezenta a cel putin un martor. Castiga cel care nu cade in capcana.

Nume de…

Asezati in cerc, bateti cat mai repede din palme. Primul jucator alege o categorie de cuvinte, de exemplu, nume de bauturi. Apoi spune: „nume de bauturi”. Jucatorul din stanga lui trebuie sa fie cat mai rapid pentru ca jocul sa se deruleze cat mai repede. Pentru cei care ezita se poate stabili sa bea cate un pahar de…ceva, iar cei care nu mai au cuvinte din categoria stabilita sunt eliminati. Se joaca pana raman doua persoane, iar dintre acestea se va stabili castigatorul. 

* primul e preferatul meu, l-am jucat chiar si in doi.

Entry filed under: Imi place:). Tags: , , , , , .

Radio Zu face copii la comanda Update to: Vista

35 comentarii Add your own

  • 1. Catalin D  |  24/10/2009 la 12:52 pm

    Felicitari, din ce in ce mai bine. Mai e putin si ma abonez la https://cristinasblog.wordpress.com .
    Succes!!!
    ps. primul mi se pare si mie cel mai interesant (molipsitor chiar …) … am amici care joaca si la birou … cu biletelele sub tastatura …

    Răspunde
  • 2. daninho  |  24/10/2009 la 9:25 pm

    mima mi se pare incomparabila, dar depinde si cu cine joci 😀
    imi aduci aminte de primu an de facultate pe cand stateam la camin si nu aveam nici macar un radio :)))

    Răspunde
  • 3. Mircea  |  10/11/2009 la 7:15 am

    SAL VREAU SA MA INSOR SI AM ZIS CA AR FI INTERESANT SA FIE CEVA JOCURI INTERACTIVE CARE SE POT BAGA INTR-O NUNTA SI SA FIE AMUZANTE SI GUSTATE DACA MA PUTETI AJUTA VA SUNT RECUNASCATOR SAU DACA STITI CEVA SITE-URI UNDE GASESC CA EU TOT CAUT SI NUMA NU AFLU,ID MEU ESTE JOHN.DOUE@YAHOO.COM
    MERCI

    Răspunde
  • 4. -------  |  16/11/2009 la 2:41 pm

    unele jocuri nu le-am inteles din cauza neezprimarii corect su undele le stiam deza.se putea si mai bine sunt profa de rom si am observat:))

    Răspunde
    • 5. -------  |  16/11/2009 la 2:42 pm

      🙂 🙂

      Răspunde
      • 6. Razvan  |  09/12/2011 la 9:38 pm

        defapt se spune neexprimarii nu neezprimarii si nu su unele nu undele deja nu deja doamna profa de romana

    • 7. crisstinna  |  16/11/2009 la 2:52 pm

      „unele jocuri nu le-am inteles din cauza neezprimarii corect su undele le stiam deza.se putea si mai bine sunt profa de rom si am observat:))”

      Pacat ca n-ai inteles, poate nu esti profa de romana? Zic asta fiindca mare parte din comentariul tau e…agramat! Hmm

      Răspunde
    • 8. lol  |  13/12/2011 la 7:31 pm

      nu se vede ca esti profa de rom:)) ai o gramada de greseli:))))=))

      Răspunde
    • 9. Cristina  |  22/08/2012 la 11:16 am

      mai bine taci, ca esti pe langa romana? Unde predai romana? in sant?

      Răspunde
    • 10. ----  |  17/01/2014 la 8:51 pm

      ezprimarea e puternica cu tine…

      Răspunde
  • 11. a;y;a;yyyaly14  |  06/06/2010 la 10:50 am

    sunt cateva frumoase da ,./,………, … …….. multe ….,.,/,….de copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii miccccci

    Răspunde
    • 12. Cristina  |  22/08/2012 la 11:18 am

      tu vrei jocuri de adulti 🙂 xxx iti pot zice eu cateva. Se ia un grup de x oameni, se stinge lumina, se dezbraca si se apuca de …..”gatit”

      Răspunde
      • 13. taco  |  22/11/2014 la 9:51 am

        Ma pricep sa gatesc cite ceva , ce zici organizam ceva ?

  • 14. petru  |  29/09/2010 la 2:17 am

    Cel mai tare joc pentru petreceri/camin este Kings. Regulile sunt simple, aveti nevoie doar de un pachet de carti si bautura. Se stabileste la inceput o masura de bautura, preferabil un shot. Apoi se imprastie cartile cu fata in jos. Fiecare jucator, atunci cand ii vine randul, trebuie sa traga o carte de jos si sa o arate la toata lumea. E f f important ca toti sa vada cartea in acelasi timp. Fiecare carte are o anumita semnificatie, dupa cum urmeaza:

    2 – alegi (cel care a tras) pe cineva sa bea ( masura stabilita anterior)
    3 – bei tu
    4 – toata lumea pune mana pe masa. Ultimul bea.
    5 – beau toate fetele
    6 – beau toti baietii
    7 – toata lumea ridica mana sus. Ultimul bea.
    8 – capitanul nasului. Adica cine trage 8 are voie ca oricand in timpul jocului, exceptand momentele in care cineva bea sau executa pedeapsa sa duca mana la nas. Toti trebuie sa faca la fel, ultimul care pune mana pe nas trebuie sa bea. Ai voie sa repeti miscarea de cate ori doresti, pana in momentul in care se trage alt 8, persoana in cauza devenid capitan.
    9 – rima. persoana care trage 9 spune un cuvant iar cel din stanga trebuie sa zica o rima. roata continua pana cand cineva nu stie o rima. Evident se pune o limita de timp, 5-10 sec.
    10 – regula. Cine a tras 10 trebuie sa stabileasca o regula. Orice fel de regula care trebuie respectata pana la sfarsitul jocului. ex: fara pronume personale, fara cuvinte porcoase, trebuie sa bei intr-un picior…etc. Pana la sf jocului vor exista 4 reguli, reguli care nu au voie sa se anuleze una pe alta. Iar incalcarea lor atrage dupa sine pedeapsa cu o masura de licoare.
    J – Cand tragi J trebuie sa spui un lucru pe care nu l-ai facut niciodata. Si sa fie adevarat, evident. Jucatorii care au facut acel lucru trebuie sa bea o masura.
    Q – Question. ai voie sa pui o intrebare oricarui jucator, oricat de incomoda ar fi ea. El este dator cu un raspuns sincer. Daca refuza sa raspunda este pedepsit cu o masura dubla de bautura.
    K – cine trage K bea dublu, King size 😀
    A – Wave, toata lumea cate o masura.

    Răspunde
    • 15. thekiller16  |  25/01/2012 la 9:21 am

      e foarte misto asta………..eo trebuie sa duc la sc un joc impreuna cu regulile lui……………si cred ca pe asta il iau :))

      Răspunde
  • 16. Lary  |  23/11/2010 la 1:10 pm

    E ziua mea si nu stiu ca sa jucam

    Răspunde
    • 17. dydiana  |  06/01/2013 la 8:16 pm

      killer i cel mai tare joc

      Răspunde
  • 18. Radu  |  14/02/2011 la 7:47 pm

    „Şapte minute în Rai” este un joc de cuplat/îmbârligat/sărutat etc.
    Ideea principală e că un băiat şi o fată ajung închişi într-o debara/dulap/cameră strâmtă/toaletă întunecată, pentru 7 minute. În acest timp pot să facă ce vor, inclusiv să se holbeze unul la altul, dacă aşa simt ei nevoia (dar e cam greu să te holbezi la cineva pe întuneric, nu?).

    Regulile: Se alege un Zeu. Acesta alege două persoane care să fie trimise în Rai (dulapul întunecat) pentru 7 minute – cronometraţi cu un telefon mobil. Zeul poate alege şi o singură persoană care să îl însoţească pe el în Rai.
    Alegerea poate fi făcută şi la întâmplare, trăgând la sorţi numele participanţilor dintr-o pălărie de exemplu.
    Se presupune că cele două persoane încuiate în „Rai” se vor săruta, îmbrăţişa, pipăi. Dar nu este obligatoriu (totul trebuie făcut cu consimţământul ambelor părţi!). Puteţi la fel de bine să faceţi schimb de reţete, să vă spuneţi bancuri sau pur şi simplu să scoateţi sunete ciudate pentru a vă distra văzând feţele suspicioase ale celorlalţi după ce coborâţi din „Rai”.
    În aceste 7 minute restul jucătorilor pot dansa, mânca, spune bancuri, trage cu ureche etc.

    Răspunde
  • 19. LORENA  |  31/10/2011 la 6:53 pm

    scaune muzicale
    este un joc in care trebuie sa te invarti in jurul scaunelor si cand se opreste muzica trebuie sa te asezi pe ele.
    REGULI:
    1.cand te invarti in jurul scaunelor nu ai voie sa ti mana pe ele.
    2.cand se incepe jocul trebuie numarati jucatori pentru ca de exp sunt 15 jucatori se pun doar 14 scaune deoarece unul dintre ei trebuie sa nu aiba scaune.
    3.cand un jucator nu are scaun este eliminat si se scoate un scaun

    Răspunde
  • 20. cristina  |  04/11/2011 la 2:20 pm

    foarte tare o sa ma joc al doilea joc la o petrecere super .Stii tu o seara distractiva cu colegii .Excelent chiar asta cautam

    Răspunde
    • 21. cristina  |  04/11/2011 la 2:22 pm

      Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Suuuuuuuuuuppppppeeerrrrr!Bbbbbbbbbrrrrraaaaavvissimmmmmooooooooooooooooooooooooo

      Răspunde
  • 22. anonim  |  16/12/2011 la 7:59 pm

    killeru e cel mai tare

    Răspunde
  • 23. Stoichi Razvan  |  16/01/2012 la 5:02 pm

    mai faine sunt cele gen boltz sau ce ai lua cu tine in desert.sunt criminale

    Răspunde
  • 24. diana  |  27/01/2012 la 9:27 am

    alt joc mai este si ruperea vrajii cautatil in cartea cum sa devii o printesa adevarata (acolo mai sunt inca 30 de jocuri pt petreceri) se gaseste la diverta si carefoour

    Răspunde
  • 25. bianca  |  17/03/2012 la 12:11 pm

    dupa ce continuturi au ultimele dua jocuri scrise de tine se intelege ca iti cam plac bauturile

    Răspunde
  • 26. Iulia  |  12/05/2012 la 11:32 pm

    Kings e cel mai tare si eu am jucat dar cu reguli putin diferite !

    Răspunde
  • 27. MIHAELA  |  08/09/2012 la 8:26 pm

    am notat si eu cateva jocuri pt petrecerea mea si imi place foarte mult si cel care la spus cineva in comentariu Kings pare foarte interesant,insa noi nu jucam pe bauturi alcoolice…

    Răspunde
  • 28. creifelean ana maria elena  |  30/09/2012 la 11:05 am

    si mie mi-a placut foarte mult toate jocurile

    Răspunde
  • 29. maria  |  07/10/2012 la 9:47 am

    si mie imi place primmul

    Răspunde
  • 30. darius  |  26/05/2013 la 11:46 am

    toate jocurile sunt faine

    Răspunde
  • 31. mady  |  05/08/2013 la 11:53 am

    Eu am o idee care poate merge la o petrecere , sau cand sunteti cu niste prieteni si nu stiti ce sa faceti.
    Scrieti numele colegilor pe biletele , impachetatile si amestecatile,dar aveti grija sa nu le scrieti de doua ori.
    Dupa aceea trageti pe rand biletele si mimati lucruri pe care le fac ei de obicei sau cum arata si ceilalti trebuie sa ghiceasca despre cine e vorba.

    Răspunde
  • 32. silvian  |  06/01/2014 la 11:43 pm

    minunata treaba.
    felicitari

    Răspunde
  • 33. muzicando  |  09/01/2014 la 1:03 pm

    Buna ziua,

    Felicitari pentru acest blog, vrem sa va semnalam jocul nostru 🙂

    Se numeste Muzicando, l-am jucat cu copii de clasa a IV-a dar la un nivel superior se preteaza pentru concursuri tip campionat. Avem la activ pana acum trei turnee si in pregatire un campionat international.

    Suntem foarte curiosi si nerabdatori sa aflam parerile dvs.

    Pentru mai multe, muzicando.wordpress.com

    Răspunde
  • 34. Eli  |  02/10/2014 la 5:08 pm

    mie imi place ultimul si primul, si chiar si eu cred ca aia nu e o profa de romana a gresit prea mult la scriere

    Răspunde
  • 35. daniela  |  07/03/2015 la 2:04 pm

    mie im place mima

    Răspunde

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Introdu adresa de email pentru a te abona la postarile de pe blogul meu.

Alătură-te celorlalți 12 abonați.

zile bune

octombrie 2009
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Stand out